Representatieve bedrijfskleding voor de uitvaartbranche

Professioneel gekleed voor een waardig afscheid.

Bedrijfskleding voor de uitvaartbranche

Als specialist levert Windsor House eveneens bedrijfskleding voor de uitvaartbranche. Uw uitvaartmedewerkers worden aangekleed vanuit onze speciale collectie met mantels en overjassen die geschikt zijn voor dragers, vervoerders, medewerkers in de rouwkamer en uitvaartleiders. Voor de perfecte pasvorm wordt bij iedere medewerker zorgvuldig de maat opgemeten, zodat het kostuum geheel op maat aangeleverd wordt.

Klassieke kostuums voor uitvaartverzorgers en medewerkers

Het dragen van de kist met de overledene wordt door nabestaanden gezien als een eretaak. Dit dient perfect uitgevoerd te worden en deze perfectie is bij Windsor House terug te zien in onze kledinglijn. Bij bedrijfskleding voor de uitvaartbranche, wordt over het algemeen gekozen voor het klassieke kostuum. Uitvaartverzorgers en de bijbehorende medewerkers stralen met deze bedrijfskleding eenheid en vertrouwen uit naar de nabestaanden, juist op het moment dat zij dit het meest nodig hebben. Uiteraard worden deze klassieke kostuums geleverd in modellen voor zowel heren als dames.

Stel zelf uw uitvaartkleding samen

Wanneer u uit onze bedrijfskleding heeft gekozen voor een bepaald model, heeft u nog steeds meer dan voldoende keuzes om de uitvaartkleding geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u eenvoudig stofstalen aanvragen om te bepalen van welke stof u het kostuum gemaakt wilt hebben. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 40 kleuren voering en 30 verschillende knopen. Desgewenst kunt u de kostuums ook nog voorzien van uw logo. Kortom, Windsor House levert bedrijfskleding voor de uitvaartbranche, geheel naar úw wensen en met de uitstraling die past bij uw begrafenisonderneming!

Persoonlijk advies voor de perfecte bedrijfskleding

Door de overvloed aan keuzes, is het soms lastig om een beslissing te nemen. Wij helpen u dan ook graag met gericht advies om de perfecte bedrijfskleding voor uw uitvaartonderneming te kiezen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs in onze showroom in Maasdijk (tussen Den Haag en Rotterdam). Onze medewerkers helpen u graag verder!

“Nooit een probleem, altijd een oplossing.”

TBU Monuta

Lees de hele referentie
Close-up van bedrijfskleding voor de uitvaart

Uw uitvaartmedewerkers professioneel aankleden?

Neem contact op!
Contact

Honderdland 225
2676 LV Maasdijk
0174 - 643662
info@windsorhouse.nl

Alle rechten voorbehouden. © Windsor House 2015 - Home - Alg. voorwaarden - Disclaimer